Известие

Collapse
No announcement yet.

Питане за закупуване на 147

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Само да уточня - колата е на частно лице, не е от автокъща; ремъкът, ролките, маслото и филтърът са сменени преди 9700км. Единствените забележки са 2 миниатюрни вдлъбнатинки на шофьорската врата, изгоряла малката крушка между двете отделения на левия фар и гърнето изглежда като леко поръждясало(или е напукан някакъв горен слой като боя, не мога да преценя). Салонът е като чисто нов просто.
    Съгласен съм за цената, тъй като наистина пътят до България излиза към 250 евро + застраховките и другите разходи в София.
    Благодаря на всички за помощта.
    Ще видим какво ще покаже "Controle Technique" и ще пусна тук преведената информация.

Comment

Колата е супер колега, няма да съжаляваш
      Alfa Romeo 146 1.4 TS 16V 103hp '98 Junior - бивша

Comment

Първоначално публикувано от krasy k Покажи съобщение
        Да,хубаво е да свалиш поне около 4500 Е .Хвани се за някаква дреболия-протъркан мокет около педалите,избеляла емблема,захабена тапицерия и таван,гуми и др.подобни глупости.Все пак докато я докараш доста парички ще изръсиш по пътя за гориво,аутобани,полиция,митници....
        Погледни кога е записано че е сменен ангренажния ремък и дали имаш достатъчно км да се прибереш.Но все пак го смени в Бг заедно с ролките/да не ги забравиш! /
        Иначе добре изглежда.
        Късмет!
        Успех!
        Ти така като я гледаш на снимките, дали би имала изтъркани педали, волан или захабен салон?
        С просто око се вижда, че колата е доста запазена, т.е. обичаен автомобил в движение, а не извадена от морга - прокъсана, петньосана и т.н.
        Защо да сменя ремък, който може да е сменен преди известно време? Колата сигурно се обслужва в официален сервиз и може да има история
        Много ни е изродено мисленето, защото купуваме скрапове от морги, които наистина не се знае какво са били преди това.
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Mana Покажи съобщение
          Днес я тествах - доволен съм от вървежа и от поведението на пътя. Ето и малко снимки:
          Колега,
          колата изглежда много добре!
          Закарайте я на технически тест, провери ако има история в сервиза и я пазари, колкото може

УСПЕХ!
          sigpic

Comment

Да, колата се поддържа от официалния сервиз на Алфа Ромео в Страсбург. Както написах, ремъкът, ролките, маслото и т.н. са сменени преди 9700км. И наистина салонът изглежда невероятно - няма изтъркано, изцапано или каквото и да е било.
            Според мен автомобилът е в перфектно състояние, но това ще се потвърди от "Controle Technique" евентуално. Надявам се да успея и да сваля от цената.

Comment

много е добра ако може да я земеш на долра цина ни мисли и в тая криза може яко да се пазариш

Comment

колега според мен цената е нормална,но ако свалиш ще е супер.казвам това защото аз съм в испания и преди 1 месец си купих 147 jtd и съм много добре запознат с цените и до колкото знам цените във франция и испания за приблизетлно сходни.успех
                147 jtd 115k.c "02 Distinctive

Comment

Първоначално публикувано от Mana Покажи съобщение
                  Да, колата се поддържа от официалния сервиз на Алфа Ромео в Страсбург. Както написах, ремъкът, ролките, маслото и т.н. са сменени преди 9700км. И наистина салонът изглежда невероятно - няма изтъркано, изцапано или каквото и да е било.
                  Според мен автомобилът е в перфектно състояние, но това ще се потвърди от "Controle Technique" евентуално. Надявам се да успея и да сваля от цената.
                  Колата наистина е добра,и е Дистинктив което е голямо предимство,гледай да я спазариш,и ремъка и ролките ги смени задължително,вяра нямам на никой,ако ще да ми е брат
                  Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                  Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                  Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Dodo 155 Покажи съобщение
                    Защо да сменя ремък, който може да е сменен преди известно време? Колата сигурно се обслужва в официален сервиз и може да има история
                    Много ни е изродено мисленето, защото купуваме скрапове от морги, които наистина не се знае какво са били преди това.
                    Съгласен съм с теб. Аз не съм сменял ремъка. Колата имаше фактура за сменени части, вкл. целия ангр. комплект и не мисля, че има смисъл да се "застраховам" с няколкостотин лева, като виждам черно на бяло кога, къде и за колко е сменен. Вече 32к км. съм навъртял. Не знам защо в БГ сме с нагласата, че колите втора употреба са карани задължително от аборигени, дето не сменят и маслото и задължително минават най-малко 30-40к км. на година.
                    2014: Deutschland über alles

Comment

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                      Съгласен съм с теб. Аз не съм сменял ремъка. Колата имаше фактура за сменени части, вкл. целия ангр. комплект и не мисля, че има смисъл да се "застраховам" с няколкостотин лева, като виждам черно на бяло кога, къде и за колко е сменен. Вече 32к км. съм навъртял. Не знам защо в БГ сме с нагласата, че колите втора употреба са карани задължително от аборигени, дето не сменят и маслото и задължително минават най-малко 30-40к км. на година.
                      Защото 98% от колите са скрапове, излезли от моргите
                      sigpic

Comment

Супер е колата! Имаш и шибидах, което е рядко срещана екстра за този модел ( поне аз не съм виждал много) Единствения косур според мен е, че няма кожен салон...иначе всичко друго е ОК КУПУВАЙ!
                        Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Много добре изглежда...Виж прегледа и прецени...Ако колата е била обслужена наистина, а по снимките се вижда че не е някой скрап по-добре не сменяй ремъци и ролки....Или поне не в България, че имам съмнение че нашите части ще изкарат 2 пъти по-малко пък били те и нови... Но това за истинската смята се говори след покупката когато вече са дадени парите и търговеца едва ли е нужно вече да крие нещо...

Иначе отиваш с 4500евро и казваш...Съжалявам само това мога да събера сега е криза, ала бала много разходи имам и т.н. Успех
                          Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                          exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                          ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                          ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                          by RUBIG service

Comment

Мъро - какво си го подхванал този ремък та ремък.

Я кажи сега защо в книжката на Либрата пише че ангренажа се сменя на 120к км а в България когото и да питаш ще ти каже че и 60к км ако караш вече го пиши бегал.
                            С маслото същата работа - в книжката си пише 20к км- в бг го сменяме на 10к максимум . Ми извода е че кой знае какви боклуци 7-8мо качество ни е продават.
                            Ако е сигурен човека че са сменени консумативите - лично аз бих го посъветвал да не се набутва излишно.
                            Ама всичко си е божа работа
                            Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                            ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Другият вариант е за доста по малко пари да си взема това: http://www.leboncoin.fr/vi/41883273.htm ?

Comment

Обикновено човек си купува по-нова кола, а не обратното.
                                Какво й е на 147-цата? Не й е добър техническия преглед ли?
                                Ти да не мислиш, че в България ще си намериш толкова запазена, обслужена и стегната 147 за по-малко от 5000 евро?
                                Да, може да си купиш 147 за 4000 евро, но ще е такъв скрап, че после ще пускаш теми в техническия раздел и ще четеш кое какво е
                                Хубаво и евтино няма!
                                Ти си знаеш и парите са твои, но моят съвет е да си вземеш технически изправна кола, а не скърцащ курник, който да ремонтираш във времето, с нагласата да ти излезе по-евтино
                                Помисли и друго, трябва да я докараш и до БГ. Да не роди някъде по пътя
                                sigpic

Comment

Working...
                                X